Cum se joaca

play
Barbie in gradina de imbracat Barbie in gradina de imbracat Princess Superheroes Princess Superheroes Alba ca zapada haine de poveste Alba ca zapada haine de poveste My dolphin show 7 My dolphin show 7 Blonde Princess Kitty Rescue Blonde Princess Kitty Rescue

Printese petrecere la facultate

Printese petrecere la facultate cel mai nou joc online de imbracat pentru fete cu eroinele tale care merg la facultate, asadar cele 3 printese Elsa, Ariel si Rapunzel au de ales o tinuta pentru prima zi de scoala. In acest joc trebuie sa iti pui la incercare creativitatea pentru ca printesele trebuie sa faca prestatie in prima zi de scoala si desi pare simplu va trebui sa alegi catmai bine tinuta vestimentara potrivita pentri cele Elsa si Ariel.

instructiunii Printese petrecere la facultate

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Printese petrecere la facultate. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri de fete pentru copii.
Time: 0.04 s.