Cum se joaca

play
Moto X3M bike race Moto X3M bike race Barbie haina de iarna Barbie haina de iarna Carte de colorat cu peisaje de iarna Carte de colorat cu peisaje de iarna Blonde Princess Jelly Nails Spa Blonde Princess Jelly Nails Spa Nebunia motocross Nebunia motocross

Adam and Eve Go Xmas

Adam trebuie să găsească cele mai bune modalități de a ajunge la sfârșitul fiecărui nivel în acest joculet online de Crăciun. Ajutați-l să găsească cheile fermecate de care are nevoie pentru a deschide porțile împreună cu alte obiecte care să-i permită să se strecoare pe lângă vecinii enervanți, șerpii furioși și triceratopii necăjiți ocazional din acest joc Adam și Eva, care este minunat pentru sezonul de vacanță.

instructiunii Adam and Eve Go Xmas

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Adam and Eve Go Xmas. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri Friv pentru copii.
Time: 0.04 s.