Cum se joaca

play
Monster Truck Driving Monster Truck Driving Drifturi cu lamborghini Drifturi cu lamborghini Road Racer Road Racer Mickey Washing Car Mickey Washing Car Antrenamentul off road al lui fulger Antrenamentul off road al lui fulger

Monster truck 2d

Monster truck ultimate aduce noi provocari pentru pasionati de jocuri cu masini. Jocul Monster truck ultimate aparut in Jocuri Friv iti va testa indemanarea si abilitatile de sofer in cele mai incitante curse de masini pe care le-ai jucat vreodata. 
Ai 15 nivele foarte dificiele in care trebuie sa treci peste obstacole si sa folosesti puterea motoarelor de pe masinila best truck pe care le conduci. Ai grija sa accelerezi cand trebuie dar si sa franezi la timp pentru a nu te lovi de obstacole.

instructiunii Monster truck 2d

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Monster truck 2d. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri cu masini pentru copii.
Time: 0.03 s.