Classic Bowling

Cum se joaca

play
Lovituri libere Lovituri libere Penalty EURO 2021 Penalty EURO 2021 Santa on skates Santa on skates Basket Champs Basket Champs Cursa biggy Cursa biggy Basketball legend 2020 Basketball legend 2020 Ping pong 3d Ping pong 3d City bike stunt 2 City bike stunt 2 Classic Bowling Classic Bowling Baseball pro Baseball pro Fotbal real html5 Fotbal real html5 Fotbal carte de colorat Fotbal carte de colorat

Classic Bowling

Jocurile Sport are acum un nou joc fabulos cu bowling. În fiecare tura puteţi seta poziția de pornire in drumul pentru un perfect scor de 300. În acest joc Friv provocare este de a face un nou record în sala de bowling. Fi cel mai bun jucător în acest joc pentru copii de bowling. Deci du-te mai departe şi loveste strike dupa strike. Jocurile de sport sunt tot ce ai nevoie pentru o zi buna.

instructiunii Classic Bowling

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Classic Bowling. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri sport pentru copii.
Time: 0.04 s.