Cum se joaca

play
Spongebob urmatoarea mare aventura Spongebob urmatoarea mare aventura Printese petrecere la facultate Printese petrecere la facultate Testoasele ninja in actiune Testoasele ninja in actiune Lucky balls Lucky balls Toon cup Africa Toon cup Africa

Liga dreptatii creati benzi desenate

Liga dreptatii creati benzi desenate este un joculet friv online aparut in categoria Jocuri cu Batman si superman pregatiti sa creati o banda desenate cu acesti super eroi. Alegeti coperta carti apoi imaginile cu eroi tai preferati. trebuie sa termini cu bine toate provocarile jocului. Categoria de jocuri online  jocurilor cu Batman sunt foarte indragite copii. In Liga dreptatii creati benzi desenate  trebuie sa urmezi instructiounile de joc pentru a termina toate provocarile acestui nou joc.

instructiunii Liga dreptatii creati benzi desenate

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Liga dreptatii creati benzi desenate. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri Friv pentru copii.
Time: 0.05 s.