Lunetisti pe acoperis

Cum se joaca

play
Road Racer Road Racer Fireboy and Watergirl Temple Fireboy and Watergirl Temple Subway surfer online run Subway surfer online run Kitty Hospital Recovery Kitty Hospital Recovery Four color Four color Penalty EURO 2021 Penalty EURO 2021 Mini Shooters Mini Shooters Five Night At Freddy Five Night At Freddy Fireboy and Watergirl 4 crystal temple Fireboy and Watergirl 4 crystal temple Money Movers 3 Money Movers 3 Basketball legend 2020 Basketball legend 2020 Fotbal cu animale Fotbal cu animale Pacman in 2 Pacman in 2 City bike stunt 2 City bike stunt 2 Lunetisti pe acoperis Lunetisti pe acoperis Dynamons world Dynamons world Bile in spatiu Bile in spatiu Finger Spinner Online Finger Spinner Online Ninja run online Ninja run online Tug the Table Tug the Table Ultimii supravietuitori Ultimii supravietuitori

Lunetisti pe acoperis

Lunetisti pe acoperis este cel mai nou joc online in 2 oferit de in categoia jocurilor cu impuscaturi. In acest nou joc Friv care se joaca in 2 jucatori trebuie sa dovedesti ca esti mai bun decat adversarul tau si sa-l impusti pana cade de pa acoperis. Incearca si tu Rooftop Snipers si cu sigurante te vei distra alturi de prieteni tai pentru ca jocurile in 2 de la Friv sunt cele mai bune.

instructiunii Lunetisti pe acoperis

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Lunetisti pe acoperis. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri in 2 pentru copii.
Time: 0.04 s.