Cum se joaca

play
Avioane provocare de memorie Avioane provocare de memorie Masina super draguta de curse Masina super draguta de curse Monster Truck Driving Monster Truck Driving Barbie in gradina de imbracat Barbie in gradina de imbracat Blonde Princess Jelly Nails Spa Blonde Princess Jelly Nails Spa

Mos craciun de colorat

Mos craciun de colorat este un joculet nou in 2019 aparut acum online in categoria Jocurilor de colorat de la kizi. trebuie sa termini cu bine toate provocarile jocului si sa ii da-i culoarelui Mosu'. Categoria de jocuri online a jocurilor de colorat sunt foarte indragite copii. In Mos craciun de colorat  trebuie sa urmezi instructiounile de joc pentru a termina toate provocarile acestui nou joc.

instructiunii Mos craciun de colorat

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Mos craciun de colorat. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri Friv pentru copii.
Time: 0.04 s.